sunnuntai 24. toukokuuta 2015

sekalaista

Kulunut viikko on ollut tosi raskas. Aloin terapeutin luona ensimmäisen kerran omasta aloitteesta puhumaan ensimmäisen hyväksikäytön tapahtumista. Kerroin esimerkiksi hyväksikäyttäjän ulkonäöstä, asunnosta ja muista asioista jotka ovat jääneet parhaiten mieleeni. Vaikka puheenaiheet pysyivät näinkin normaaleissa asioissa, niiden ääneen sanominen sai paljon tunteita ilmaan. En ole juuri puhunut hyväksikäyttöjen yksityiskohdista ammattiauttajien kanssa, joten se vei nyt paljon voimia. Toivon, että tulevaisuudessa asioista puhuminen helpottuisi, jotta asioista voisi päästä yli tai edes oppia elämään tapahtumien kanssa. 

En muista monta kertaa tapasin miestä, joka oli ensimmäinen hyväksikäyttäjäni. Muistan kuitenkin, että aina seksin loputtua mies tarjosi minulle appelssiinimehua. Kieltäydyin aina kohteliaasti, sillä pelkäsin, että mehussa olisi jotain ainetta joka huumaisi tai tappaisi minut.

Perjantaina ollessani psykologilla, kerroin että olen viillellyt ja kuulen taas ääniä. Psykologi suhtautui asiaan rauhallisesti. Hänkin uskoo, että vanhat oireet ovat palanneet tulevan oikeudenkäynnin aiheuttaman ahdistuksen ja stressin takia. Mielestäni tarvetta sairaalahoidolle ei kuitenkaan ole, sillä en ole suunnitellut tappavani itseäni. Lupasin psykologille, että saavun ensiviikon keskiviikkona ehjänä ja elossa polikäynnille ja aion pitää lupaukseni.

Nyt tekisi kuitenkin mieli viiltää.. 

En tiedä olenko puhunut tästä, mutta nyt puhun. Minulle on varattu paikka psykiatriselta osastolta 5. kesäkuuta eteenpäin, sillä joudun oman turvallisuuteni ja perheenjäsenteni mielenrauhan säilyttämiseksi olemaan sairaalassa muutaman yön ennen viimeistä oikeudenkäyntiä ja pari yötä sen jälkeen. Minusta tämä on hyvä suunnitelma, sillä osasto tulee olemaan sama, jolla olin viime syksynä. Siellä on tutut hoitajat ja siellä pääsee rauhoittumaan turvallisessa ympäristössä ennen ja jälkeen oikeudenkäynnin.

Seuraava viikko tulee varmaan olemaan rankka, sillä se on pitkän peruskoulupätkän viimeinen viikko. Kaikki ovat innoissaan suunnitelmistaan kesälle ja tulevalle syksylle. Mä en jaksa iloita kesälomasta, sillä sehän tarkoittaa oikeudenkäynnin lähestymistä.. 
Tekohymy naamalle ja hymyssä suin kohti viimeistä viikkoa peruskoulussa.. Heippa.

6 kommenttia:

  1. Olen pahoillani puolestasi, että joudut käymään näitä vaikeita asioita läpi. Koen suurta myötätuntoa sinua kohtaan ja niitä tunteita kohtaan, kun muut suunnittelevat kesää ja syksyään ja sinä odotat aivan kauhulla - ymmärrettäväst - oikeudenkäyntiä. Olen kuitenkin todella iloinen puolestasi, että pääset osastolle oikeudenkäynnin ympäröiväksi ajaksi, se on erittäin hyvä suunnitelma ja erityisesti sinun oman vointisi kannalta tärkeää ja hienoa! Olipa hyvä uutinen! Paljon voimia, valoakin jos suinkin mahdollista sekä mielenlujuutta tuleville viikoille! <3

    VastaaPoista
  2. Ömmm moi, sun tää koko juttu kuulostaa aika tutulta ja osastojakso oli suunnileen samaan aikaan ku mun ni oon vaan aika kiinnostunu, että ootko se kuka luulen sun olevan. Tai siis koska kaikki mitä oot sanonu sopii aika hyvin just siihen millasen käsityksen sain sun tilanteesta. En viitti kertoo tässä mitään nimii enkä oikeestaan tiiä et muistatsä ees muo en ollu mitenkää hirveen erikoinen. Mut käytiin jumbossa kerran syötiin siellä pitsää, käytin suunnileen kokoajan pipoa sisällä ja me leivottiin mustikka juustokakkua, sit me syötiin siellä joululounas. Eikä sun oo ees pakko sanoo vaik oisitki se joka luulen, mut ihan vaan rupes kiinnostamaan muo ku oon lukenu sun blogia.
    Mut muuten toivon, että sulla menee kaikki hyvin ja saat sun asiat kuntoon ja voisit taas paremmin! Jos oot se joka luulen ni oot oikeesti tosi ihana tyypi ja ihailin suo koko sen ajan ku näin suo vaikutit tosi vahvalta vaikka nänki sut niinä sun heikoimpina hetkinä aina sillon tällön. Jos oot se henkilö niin näin sut muuten kerran polilla tälleen btw. Jos et oo se joka luulen ni uskon oikeesti että oot ihan mahtava tyyppi ja sun kirjotusten perusteella oot tosi kaunis persoona ja sä ansaitset itselles hyvää vaikka et välttämättä haluaiskaan sitä ittelles. Hyvää kevättä ja toivottavasti voisit ees vähän nauttia kesästä vaikka sulla onki kaikkee tulossa vielä oikeuden suhteen! Onnea elämään olet todella kaunis! <3

    VastaaPoista
  3. Anteeks, en lukenu niitä sun aikasempia postauksia siitä että et halua kenenkään joka sut saattais tietäis ni sanoa. Oon pahoillani. Toivon silti sinulle kaikkea hyvää. En oikeastaan tiedä mitä uskottavaa ihmiselle jolla on ollut kaikkea elämässään (niinkuin minä muuten en olisis täällä) mutta toivon että voit itse jossain vaiheessa tunnistaa itsestäsi hyviä asiota ja toivon että sinun ahdistuksesi helpottaa. Tiedän miltä todella paha ahdistus tuntuu ja se ei ole miellyttävää. Hyvää elämää ja hyvää valoisien päivien aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo minähän se oon, sama tyttö :) toivon, että pidät mun henkilöllisyyden ihan vaan omana tietonas :) kiitos kauniista sanoista, sait mut hymyilemään <3 hyvää kevättä ja kesää myös sulle! <3

      Poista
    2. Joo tottakai pidän! Tuntuu hieman oudolta tietää näitä asioita susta, mutta kai mä nyt ainaki ymmärrän suo edes jonkin verran paremmin. Jostain oudosta syystä saan voimaa noista sun postauksista... en tiiä miks... mut joo oli tosiaan kiva viettää ees vähän aikaa sun kaa siellä osastolla vaikkia tietty ois ollu kivempi jos ei sinne ikinä oiskaan joutunu :) hyvää kevättä!

      Poista